Mar 14

Utforskning av stilen

Når man har litt ekstra tid, eller bare er veldig lei av utseende er det morro å eksperimentere litt:) Nå snakker vi ikke en hel make-over hvor man skal bruke masse penger på å skifte frisyre og bytte ut alt i garderoben. Jeg snakker om en enkel måte å endre på noen vaner i forhold til garderoben og ens stil. I går hadde jeg litt for mye tid til overs, så jeg gikk i gang med å tømme skape mitt for gamle klær og fant frem sommerklærna. Da fant jeg mange ting jeg helt hadde glemt. Desuten en del ting jeg tidligere var utrolig lei av og hadde lagt helt bakerst i skapet. Blandt annet en gammel genser (se på bildet). Som jeg alltid gjør når jeg skal kaste gamle klær så prøver jeg dem en siste gang. Typisk klarer jeg ikke gi slipp på plagget eller så finner jeg noen andre klær som matcher perfekt. Av alle ting så fant jeg faktisk et slips i skape mitt – og da snakker vi ikke slips til menn. Men neida, et dameslips som jeg bare synes var så utrolig fint en gang. IKKE nå lenger for å si det sånn! Tror heller aldri det kommer tilbake på moten for jenter å gå med slips:P

Lekte også litt med håret. Føler jeg aldri er fornøyd uansett hvordan jeg har det, så blir dypisk en hestehale eller dott. Men må si jeg ble ganske så fornøyd med denne fletningen – ikke var det vanskelig eller tok lang tid heller. Men det krever noen lus og hårspray for å holde på plass for å si det sånn;)

Senere skal jeg ned til UFF kontaineren med en stor pose klær jeg ikke kommer til å få bruk for – det håper jeg i hvert fall:P Ellers kan jeg jo glede meg over at noen andre får nytte av mine gamle ting:)

3 Comments

  1. Therese says:

    fin header 😀

  2. Willie says:

    Amazing!

Leave a Reply